KURSER


Vores erfaring er, at en stor andel af senfølgerramte efter seksuelle overgreb i barndommen er udfordret i forhold til SEKSUALITET, IDENTITET og RELATIONER. Hvorfor vores kurser er sammensat, med primær læring indenfor disse tre hovedområder. 


Vi skræddersyer gerne kurser til fagprofessionelle og organisationer.


SEKSUALITET

Intimitet - mange er udfrodret i intimiteten, fordi de er udfordret i kontakten til egne følelser og kender ikke grundfølelserne på egen krop. Det bliver derfor utrykt at komme i kontakt med følelserne.


Det vil sige at man kan gå ind i det seksuelle rum, enten med en 'jeg bør yde for den anden' (præstation), 'jeg lader mig bruge' med videre.


Grænser  - Grænseproblematik kommer tydeligt til udtryk i det seksuelle rum. Både i forhold til at mærke egne og andres grænser. 


Tendenser - Vi ser en tendens til at intimiteten er udfordret hos senfølgeramte og kan komme til udtryk i form af: mekanisk sex, præstations sex, aseksualitet, lukken ned for seksuallivet, hyper aktivt sexliv, prostitution, gentagelsestrang og -tvang samt at skam blander sig med lyst - med alle de problematikker det giver i seksuallivet, parforholdet med mere. 


Alle ovenstående elementer kan være del af et sundt og givende sex-og følelsesliv, ligesom det kan være ubalanceret og med til at genskabe uhensigtsmæssige gamle mønstre.

IDENTITET 

Ydrestyret - vi er vokset op i dysfunktionelle familier, der gør at vi har fået uhemsigtsmæssigt indlært at andres behov er vigtigere end egne.

 

Sammenfiltrede følelser - I stedet for adskildte følelser, er en klassisk udfordring for os senfølgeramte at vores følelser er filtret sammen med andres følelser.


Kerneidentitet - Ikke har fået spejlet sin egen identitet, og derfor ikke fået mulighed for at kende den, giver identitetsproblemer og stress. Din kerneidentitet vil altid være intakt. De tråde du snupler i, er andres opfattelse af dig. Vi arbejder på kurserne aktivt med at undersøge og opdage kerneidentiteten og validerer at den, som det mest værdifulde i dig. Det er vores oplevelse at dette kun er muligt at validerer i samspil/relation med andre, hvorfor kurser er oplagt til denne proces. 

RELATIONER

Perifære relationer - Vi  oplever at mange af os senfølgeramte har fine kompetencer i forhold til at interagere, når der er kendte og tydelige rammer, vi allerede har afkodet. Dette kunne for eksempel være arbejdsliv, sport og lignende.Nære relatrioner - En del af os er skræmt fra vis og sans i forhold til at lukke andre mennesker derind hvor vi er sårbare, mens andre kaster sig hovedkuls ind i symbiotiske relationer med smerte og afhængighedsfølelse til følge. Vi er ramt ind i at vi på et tidspunkt tideligt i livet har erfaret at et menneske, vi stolede på, misbrugte vores tillid så massivt, at vi ikke siden har lukket nogen helt derind. Hvis vi vil den nære givende relation, må vi langsomt åbne ind til det sårbare. Når vi åbner til det inderste sårbare imens vi føler os rummet, mødt og set med kærlige og omsorgsfulde øjne, har vores lagrede skam og forkerthedsfølelse mulighed for at blive helet. 

* Se kursuspriser nederst på siden

WORKSHOPs


Workshopsne er til dig / jer, der ønsker at få dybere indblik og praksisøvelser i specifikke elementer i den personlige udvikling. Vi oplever at rigtig mange, ved hjælp af redskaberne på vores kurser flytter sig henimod større selvforståelse og accept, af måden de er i verden på. Samtidig er redskaberne elementer, der medvirker i processen 'fra overlevelse - til at begynde at leve*. 

Workshopsne er et lukket rum - kun for senfølgeramte.

KURSUS
for borgere / privatpersoner med egenhistorie

ENDAGS-WORKSHOP

for borgere / privatpersoner med egenhistorie

KURSUS
for professionelle

ENDAGS-WORKSHOP

for professionelle

KURSUS

PRIS

Åbent hold 
6 sessioner á 2 timer hver 14.dag 

Kr. 1.800

Lukket kommuneforkøb 
12 sessioner á 3 timer hver uge 

Kr. 5.400

* Min 3 deltagere, max 12 deltagere 

* Ved hold målrettet særligt sårbare (4-6 deltagere) er der et tillæg på 50%

WORKSHOP

PRIS

Kl. 10.00-16.00  (1 facilitator)
v Sexolog og Jordemoder, Camilla Darre 

Kr. 1.400

Kl. 9.30-14.30  (2 facilitatorer)

v DAT- og Ergoterapeut Stine Holmen &

Sexolog og Jordemoder Camilla Darre 

Kr. 1.800

* Inklusive frokost, snacks, the og kaffe 
* Min 4 deltagere, max 12 deltagere 

KURSUS

1/2 dag

4 timer

hel dag

6 timer

3 dage

3 x 6 timer

op til 35 kursister

Kr. 9.000

Kr. 12.000

kr. 30.000

over 35 kursister


Kontakt os for en pris

* Plus kørsel og materialer 
* Samarbejdstid faktureres med kr. 450 pr time, pr påbegyndte halve time 

WORKSHOP

PRIS

4 timer

Op til 35 deltagere
v Sexolog og Jordemoder, Camilla Darre 

Kr. 12.000

* Plus kørsel og materialer 
* Samarbejdstid faktureres med kr. 450 pr time, pr påbegyndte halve time 

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes