Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Oplæg, demonstration og øvelser med Rosenmetoden
– når kroppen husker det du vil glemme…

TILMELD DIG HER

Arrangementet er gratis, men tilmelding påkrævet.

Du vil ved demo arrangementet få en oplevelse af, hvordan Rosenmetoden kan hjælpe dig med at lande i kroppen og forandre forstyrrende kropsfornemmelser. Rosenmetoden arbejder med at skabe kontakt gennem nærværende berøring og ord, hvor der er tid og ro til at lade følelser, kropslige sansninger, indre billeder og tanker komme op til overfladen. Berøringen starter der hvor du er i stand til at modtage den. Hvis det er ovenpå tre tæpper til en start – ja så er det der vi starter.

Rosenmetodens særlige form for berøring giver gradvist adgang til den sansebaserede hukommelse, der lagrer informationer om bl.a. måden vi er blevet mødt, rummet og reguleret på i vores relationer op gennem livet. Dvs. det stille og roligt er muligt, at ændre selv meget dybtliggende mønstre og prægninger, som vi end ikke har kontakt til gennem vores bevidste hukommelse. Den sansebaserede hukommelse er en helt anden måde at komme i kontakt med sig selv på end det er muligt gennem “hoved til hoved” snak og terapi.
I Rosenmetoden lærer du hvordan kontakten til kroppen kan hjælpe dig med at forbedre dine relationer, dit fysiske helbred og muligheder i livet.
Kroppen er nemlig altid din bedste ven – selv når det virker som om den blot ønsker at spænde ben for dig og det liv, du ønsker at leve…

Oplægsholder:

Anette Vinston Ritz

Rosenterapeut 10 års erfaring
Trauma Release Exercises (TRE) Facilitator
Cand. idræt & sundhed med speciale i kropsorienteret filosofi og Rosenmetoden.
Forfatter til den autofiktive roman; “Slået Skæv”, der er inspireret af hendes egen opvækst med vold og incest.
13 års undervisningserfaring