Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Online oplæg om rysteøvelser til forløsning af traumer  TILMELD DIG HER

Hør Anette fortælle om hvad Traume Release Exercises (TRE) er, og hvad det kan hjælpe med, når man har traumer med i bagagen.

Trauma Release Exercises (TRE) er udviklet af amerikaneren David Berceli og bruges i dag med stor succes i 50 lande verden over. Bercelis budskab er at traumer er kropsligt funderede, og at vi kan ryste os tilbage til et mere balanceret nervesystem efter at have oplevet stress og traumer.

TRE anvendes af en bred palette af mennesker, og kan fx være nyttig hvis man har oplevet naturkatastrofer, krig, er opvokset i en dysfunktionel familie, er stresset, har angste, har fysisk ondt osv. Det er nemlig også almindeligt at rystelserne løsner op for muskelspændinger i bækkenet, ryggen, skuldrene og nakken, spændinger som ellers kan være svære at forløse.

Teorien og filosofien bag TRE
Anette gennemgår teorien og enkelte af øvelserne vises. Oplægget er en smagsprøve, så du har et bedre grundlag for at vurdere om TRE kunne være noget for dig. Det anbefales altid at øvelserne indlæres hos en TRE formidler – enten i individuelle sessioner eller på en workshopdag.

Der vil være mulighed for at stille spørgsmål til sidst i online-oplægget.

 

Oplægsholder:
Anette Vinston Ritz

Hun har gennem de seneste 10 år arbejdet som Rosenterapeut og TRE Facilitator med forløsning af kropsligt lagrede traumer. Derudover er hun forfatter og erfaringsekspert. Hun kender med andre ord, på egen krop, hvordan man kan forløse traumer gennem kropslige processer.

Go to Top