Indlæser Begivenheder

COO Camille Darre

Alle over 18 år er velkommen på vores tema-aftener. Og vi plejer at være en god blanding af fagpersoner, pårørende, mennesker der selv har været udsat og alment interesserede. Du er også meget velkommen.
Det foregår i en afslappet og uformel stemning, og jeg mega nyder når der er spørgsmål og refleksioner – hvilket der til dato altid har været.

Denne aften vil jeg tage udgangspunkt i hvordan psykologien påvirker ind i det intime, det relationelle og det seksuelle.

Hvordan er det typisk os, der har været udsat for seksuelle overgreb reagerer og agerer… ?
Hvordan er menneskets adfærd ?
Hvordan er menneskers følelsesliv ?
Hvordan er menneskets tanker om sig selv og andre i det intime og seksuelle ?
Hvordan står det til med viljestyringen, når der er traumer i bagagen ?

Og hvordan er det egentlig med sammenhængen imellem selvværd og sexværd? Forviklinger imellem sex og kærlighed. Afhængighed eller sund kontakt… og hvad sker der når vi ikke kan skelne, fordi vi fik forvekslet og blandet rundt på overgreb og omsorg tidligt i livet.

Hvilken betydning har det hvem vi er krænket af? Hvad betyder det hvordan vi er krænket? Hvad kan man have været udsat for… OG hvorfor kan delelementer senere snige sig ind i seksualiteten. Hvordan kan det være at nogle blive hyperseksuelle, imens andre lukker helt ned, får en seksualitet, der er uden dybere følelser mm.

Hvad kan vi lære om os selv igennem det intime og seksuelle?

Psykologi betyder i sin oprindelse læren om sjælen, og for mig hænger det sammen med vores inderste. Hvad bor der i os hver især.
Denne aften starter vi med at se psykolog Anne Kaplans bidrag i fagbogen. Derefter åbner jeg ind til hvad jeg oftest ser i det terapeutiske felt, både hos mænd og kvinder.

Dette og meget mere kommer vi omkring på mandag.
Jeg håber at se både nye og kendte ansigter.

Jeg glæder mig til at se dig. Og har du spørgsmål du ønsker jeg kommer omkring, så send mig endelig en besked her eller mere anonymt på mail camille@ifso.dk

Kærligst
Sexolog Camille

Kom til en eller flere temaaftener hos os om forskellige emner inden for intimitet og seksualitet. På aftenerne vil sexolog Camille Darre tage udgangspunkt i fagbogen, så er du med hver gang, så kommer du hele fagbogens temarække igennem. Ligesom hver aften er et selvstændigt oplæg og kan deltages i separat.

Temaaftenerne afholdes i Instituttets lokaler:

Fredericia Sundhedshus
Dronningensgade 97E, 3.sal
7000 Fredericia

Køb billet HER

Go to Top