SER DU FORBI FACADEN?

- din egen, andres og måske begge...Hør sexolog Camilla Darre i et ærligt og varmhjertet foredrag fortælle om hvilken pris en poleret facade har haft for hende, når hun torsdag den 17. september, som del af #Fredericiasundhedsuger holder foredraget ’Facadens Pris’. Få et indblik i hvad seksuelle overgreb i barndommen, kan medføre af senfølger i voksenlivet. Camilla er sexolog og jordemoder, og deler denne aften sin historik med overgreb krydret med faglige refleksioner.


Den personlige beretning omfatter incest i middelklassen, hvor ingen så bag facaden. Hun er kommet igennem den barske proces, som det er at erkende, at hun er vokset op med overgreb, og kan nu fortælle om de ubevidste forsvarsmekanismer og overlevelsesstrategier, der var helt nødvendige i barndommen. Dengang var det en hjælp til at klare livet, men i dag er det en begrænsning, som hun aktivt har arbejdet på at slippe.


Hun er gået fra at være svært PTSD ramt, til i dag at være specialist i senfølger efter seksuelle overgreb i barndommen, og medstifter af Institut for Seksuelle Overgreb sammen med sin søster Charlotte Darre.OBS

Grundet Covid, er der begrænsede antal pladser og det er nødvendigt at købe billet forud for arrangementet. Vi følger nøje med i udviklingen og de officielle anbefalinger.


Copyright © Alle rettigheder forbeholdes