GRUPPETERAPI

Nyt hold for mænd april 2023 – læs mere her
Nyt hold for kvinder april 2023

OBS – telefonsamtale med Camille nødvendig inden tilmelding.

Gruppeterapi kan noget andet end individuel terapi og er en kæmpe gave for de fleste mennesker.
Vi har tilrettelagt forløbet med en veksel virkning imellem teori, reflektoriske og praktiske øvelser, såvel som at spejle tilstande vi alle har til fælles samt bevidning af hinandens historier både i plenum og mindre grupper.
Der hvor gruppeterapi markant adskiller sig fra individuel terapi er, at når vi erfarer at andre har lignende historier og udfordringer, så mindskes forkerthedsfølelsen i os markant. Samtidig er det vores erfaring, at der skabes dybe bånd blandt gruppens deltagere bl.a. fordi vi kender hinandens inderste.

Der er naturligvis tavshedspligt i gruppen og du deltager og bidrager med det som føles trygt i dig.
Vi lærer både af at dele det, som bor i os selv, men ofte er der noget af det de andre deler, som reflekterer ind i vores eget. Det bevirker at det kontaktes og får mulighed for at lande med nye øjne i en selv.
En del af en terapeutisk proces er, at det vi var udsat for i barndommen, som er gemt i vores krop og sind med barneperspektiv, kommer frem i lyset og kan få nye voksen perspektiver – i såvel vores krop som i sind. Voksen perspektivet på overgrebene, svigt og hvad der ellers har trukket usynlige snubletråde op i vores liv, kan nu erfares med voksenøjne. Frygten fra dengang kan stille neutraliseres, når vi erfarer i krop og sind, at hun eller han ikke længere er farlig for os. Når vi erkender at forkerthedsfølelsen, som bor i os, faktisk hører til ved krænkeren og at vi har båret den, fordi vedkommende ikke har påtaget sig ansvaret for det uordentlige.

Gruppeterapi kan være et trygt rum, hvor der er mange til at støtte og styrke, når vi bevæger os ind i noget sårbart. Det er vores erfaring, at vi her bliver mødt af kærlige øjne fra de andre og at det har en helende effekt dybt inde i os.

“Din krop husker og det gør du ikke nødvendigvis. Så de tilstande du bakser med dagligt, eller i bestemte kontekster, følelses flashback eller bare stemninger kan vi regulere og ballancere i gruppeterapi. Vi kan bruge hinanden via spejling til dyb erkendelse og slip af traumer”

Forløbet strækker sig over 12 mødegange, hvor der er lukket for optagelse undervejs, så der er arbejdsro i gruppen. Efter de 12 gange er det muligt at fortsætte i et gruppeforløb der igen varer 12 gange.

Gruppe terapi for kvinder
Gruppe terapien foregår i instituttets lokaler om tirsdagen kl. 10-15 over 12 tirsdage.
Det næste hold starter tirsdag den 18. april:

 • Tirsdag den 18.april
 • Tirsdag den 2.maj
 • Tirsdag den 16.maj
 • Tirsdag den 30.maj
 • Tirsdag den 13.juni
 • Tirsdag den 27.juni
 • Tirsdag den 8.august
 • Tirsdag den 22.august
 • Tirsdag den 5.september
 • Tirsdag den 19.september
 • Tirsdag den 3.oktober
 • Tirsdag den 31.oktober

PRIS
Samlet pris 14.400kr for 12 gange á 5 timer.
DU ER TILMELDT, NÅR DU HAR BETALT FØRSTE RATE ELLER TILMELDT DIG I BOOKINGSYSTEMET.

BETALING
Overfør månedligt til: Reg. nr. 0757 Konto nr.: 3231784550
skriv måned og navn ved din overførsel.

Kærligst
Camille // Sexolog og Jordemoder

COO Camille Darre

Camille Darre
Sexolog – med speciale i senfølger efter seksuelle overgreb i barndommen

Læs mere om Camille her